Орлин Старокин подписа с Левски

Юношата на ЦСКА каза, че се радва, че е подписал договор с Левски.

05.07.2011 | 16:50 Редактор: Ваня Симонска
Орлин Старокин подписа с Левски

Сагата около трансфера на защитника Орлин Старокин в Левски приключи. Тази сутрин футболистът подписа тригодишен договор с клуба. Юношата на ЦСКА ще носи фланелка с номер 6 през следващия сезон на Герена. Макар Старокин да тренира със „сините” от началото на лятната подготовка, то официално трансферът му стана факт едва сега. Левият бек не изпитва сантиментални чувства към родния ЦСКА, а изборът му се спря на Левски заради по-добрата оферта. Старокин отбеляза, че се радва, че е подписал договор с Левски.
В момента треньорският щаб на Левски може да избира измежду трима футболисти на позицията отляво в отбраната – Видович, Старокин и завърналия се Калин Щърков.
Орлин Старокин заяви, че е нормално да има конкуренция и всеки да се бори за своето място, както ще направи и самият той.
В днешната тренировка на тима се включи и португалският полузащитник Себастиао Жозе Лопеш де Мело е Ногейра, който е на проби в София. Футболистът ще пътува със сините за Австрия, където ще се проведе втората част от подготовката.