Уволниха Гулит от поста старши-треньор на Терек- Грозни

Президентът на клуба и Чечня Рамзан Кадиров е бил изключително разочарован от слабото представяне на отбора.

15.06.2011 | 17:51
Уволниха Гулит от поста старши-треньор на Терек- Грозни

13-ия кръг в руското първенство се оказа фатално за холандската легенда Рууд Гулит. Гулит бе уволнен от поста старши-треньор на Терек (Грозни) след загубата от Амкар с 0:1. Президентът на клуба и Чечня Рамзан Кадиров е бил изключително разочарован от слабото представяне на отбора – Терек има едва 12 точки от 13 срещи и се намира на 14 място във временното класиране. Кадиров заяви, че Гулит мисли повече за барове и дискотеки вместо за работата си и че нищо не разбра от селекция на футболисти.
Байерн Мюнхен ще подпише четири годишен договор с германския национал Жером Боатенг. Трансферът обаче не е финализиран, като баварците трябва да се договорят и с настоящия клуб на 22-годишния играч – Манчестър Сити.
Тази вечер в 22 часа българско време е първата финална среща от митичния турнир “Копа Либертадорес”. Един срещу друг в Монтевидео се изправят уругвайският Пенярол и бразилският Сантош. Вниманието ще е насочено главно към 19-годишния нападател Нилмар, който ще изиграе последните си мачове с екипа на Сантош. Бразилският феномен почти сигурно ще премине от новия сезон в Реал Мадрид, като трансферната му цена е около 40 милиона евро. Личният му договор ще е за 5 години, а годишната заплата от 2 милиона евро.