Тити Папазов получи награда за най-емоционален треньор

„Аз съм емоционален не само в своята професия, но и в живота. Хората са различни,” коментира новината Папазов.

04.04.2011 | 00:00
Тити Папазов получи награда за най-емоционален треньор

Баскетболният Левски може да вземе участие в една от най-силните регионални надпревари в Европа – Адриатическата лига още през януари. За целта шампионът на страната - Лукойл Академик, също трябва да се включи в състезанието, разкри старши треньорът на „сините” Константин Папазов. Според него, независимо от широката квотата, ще бъде трудно да бъдат поканени и Левски, и Лукойл Академик, тъй като България не е от най-атрактивните държави като присъствие на европейската баскетболна сцена.
След изминалата лоша седмица в родния баскетбол – началото на тази бе белязана от положителни емоции. Баскетболен треньор номер 1 на България за 2009 година Тити Папазов получи атрактивна награда за „най-емоционален треньор у нас”.
 „Аз съм емоционален не само в своята професия, но и в живота. Хората са различни,” коментира новината Папазов. – “В света на спорта има доста подобни личности, като Вили Вуцов, Димитър Димитров - Херо, от ръководителите  -Порточанов и Батето. Винаги съм твърдял, че ще направя цяла телевизия, ако мога да сглобя екип с тези хора. Аз ще съм помощник, Батето - собственик, изпълнителен директор ще бъде Порточанов, Херо - треньор, а аз и Вили ще сме помощници. Мисля, че тази група няма да има проблем да подпише договор с някоя телевизия и ежедневно ще има забавление за хората”, каза Константин Папазов.
Той призна, че последната загуба от Лукойл Академик с 63:96 е била изключително тежка, но "сините" вече гледат напред към следващите двубои от шампионата.