fallback

Как "Шотландска мида" води до любота - на 30 октомври от 22:00 часа по Bulgaria ON AIR

В една от главните роли влиза бившата съпруга на милиардера Илон Мъск Талула Райли

30.10.2021 | 09:30

Сюжетът на комедията проследява пътя на шотландеца Ричи от Глазгоу, който е умел манипулатор, но и безперспективен неудачник. Разочарован от провалите и несгодите, той решава да изостави градския си живот и да намери късмета си, като се засели в един резерват в планините на Шотландия и забогатее от незаконен улов на перли с помощта на двама съучастници - Дани и Фрейзър. В резервата той среща Бет – красива еколожка, която е изцяло отдадена на мисията си да спаси застрашените перлени миди от набезите на крадците на перли в шотландските планини. 

В ролята влиза не кой да е, а бившата съпруга на милиардера Илон Мъск и известна британска актриса Талула Райли, която е и режисьор на лентата. "Шотланска мида" е и първият филм, който тя режисира.

Успехът на Ричи в улова на перли обаче привлича стария гангстер от Глазгоу – Гевин, който също решава да се включи в незаконния бизнес. В този момент Ричи се изправя на кръстопът и трябва да рискува всичко, което му е било ценно до този момент, за да спаси планината от екологично бедствие, като същевременно спечели и сърцето на Бет.

Дали това ще се случи и през какви перипетии ще премине за целта - гледайте тази събота, на 30 октомври, от 22:00 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Комедия, Великобритания, 2015 г.;

Режисьор: Талула Райли;

В ролите: Мартин Компстън, Талула Райли, Джо Томас, Емън Елиът, Морган Уоткинс, Рейчъл Стърлинг;

fallback
Още от Филми и сериали
fallback