fallback

Високата цена на охладнялата любов- гледайте в "Парижки лудории" на 8 март от 22:30ч.

06.03.2020 | 15:30

В деня на жената, 8 март, от 22:30 часа, Bulgaria ON AIR ще поднесе на зрителите една изключително забавна и докосваща сърцето френска комедия. Години наред, умната, упорита и красива Бриджит работи рамо до рамо със своя съпруг Ксавие в семейната им ферма в Нормандия. Двамата влюбени се омъжват веднага, след като напускат гимназията, а отношенията между тях са повече добри.

След като двете им деца напускат семейното гнездо обаче рутината започва да влияе на връзката им. В опит да се разсее от сивото ежедневие, Бриджит решава да приеме поканата за купон от своите съседи. Тогава вниманието и е привлечено от Стан, нахакан и привлекателен млад мъж. Под претекст, че заминава в Париж, за да посети лекар, Бриджит заминава за столицата на любовта, за да се срещне с новия си ухажор, но бързо открива, че Стан не е нищо друго, освен недодялан и невъзпитан глупак.

Въпреки разочарованието, Бриджит е решена да се възползва максимално от престоя си в Париж, като се отдава на пазаруване и обиколки по забележителностите на френската столица. Нещата се променят, когато пътищата и се преплитат с харизматичния бизнесмен Джеспър, който отсяда в същия хотел. След кратка авантюра между двамата, идва време Бриджит да поеме обратно към дома, където с изненада разбира, че Ксавие знае за случилото се.

fallback
Още от Филми и сериали
fallback