"Роден със сребърна лъжичка": Между парите, отмъщението и отговорността

В ефира на Bulgaria ON AIR премиерно се излъчва трети сезон на руската хитова поредица

08.10.2019 | 14:17

Игор Соколовски (Павел Прилучный) определено е "Роден със сребърна лъжичка". В едноименния руски сериал лъжичката се оказва голяма, а съдържанието й е лесно получено, наследено богатство, пише Webcafe.bg

Обратът настъпва когато Игор, принуден от баща си, загърбва охолния живот, за да се присъедини към суровата обстановка на московско полицейско управление. Оказва се, че като полицай "златното момче" се справя блестящо. Точно когато всичко изглежда наред обаче, животът на Игор е помрачен от жестока семейна трагедия - смъртта на родителите му.

"Роден със сребърна лъжичка" е драматичен сериал, в чийто сюжет е постигнат перфектен баланс между полицейските разследвания и навиците на руските олигарси. И докато всяка отделна история живее свой живот в рамките на един епизод от сериала, развитието на персонажите напредва с всяко изминало разследване. Така вниманието на зрителите се фокусира не само върху криминологията, но и върху личния живот на главните герои.

Сериалът носи усещането и проблематично заплетените линии, типични за западните продукции. Същевременно характерно руските стереотипи, които илюстрират сладката реалност на "златната младеж", все пак са доловими. Забавления в клубове за милиардери, наркотици, прелестни жени и гонки с луксозни автомобили, са само малка част от обстоятелствата, които предизвикват смесица от ирония и любопитство у чуждата аудитория.

Това, което безспорно печели зрителите обаче, е превъплъщението на арогантния сноб в отзивчив човек, който се опитва да разреши мистерията зад смъртта на майка си и баща си. Визуално сериалът също изглежда различно от повечето руски продукции благодарение на смелата си и елегантна естетика. В резултат сцените сякаш са преминали обработка с най-популярните филтри в Instagram - невинаги реалистични, но със сигурност привлекателни за публиката.

Сред нея от няколко години са и българските зрители. Макар два от трите сезона на хитовата продукция да са закупени от Netflix, в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR вече може да гледате и трети сезон, в който интригите се заплитат все повече.

След като губи родителите си, един от най-добрите си приятели и е разкъсван от любовта си към две жени, Игор е на път да открие виновника за смъртта на близките си. Ще има ли обаче законни средства да го докаже? Дали отмъщението ще отстъпи място на отговорността към останалите? Последният сезон от „Роден със сребърна лъжичка" обещава да сложи точка на много въпроси.

Можете да гледате трети сезон на сериала всеки понеделник, от 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.