Как да прекарате уикенда? Полезни идеи за перфектна ваканция

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

31.03.2017 | 14:53 Редактор: Тодор Петров
Как да прекарате уикенда? Полезни идеи за перфектна ваканция

Младежки фестивал на изкуствата с над 2 500 участници ще се проведе през почивните дни в НДК. Целта му е да стимулира младите хора да се занимават с конструктивна творческа дейност, като превенция в борбата с наркоманията и агресията. 

Провече за събитието научихме от Александър Тодоров от Асоциация Български фолклор.  

Днес засегнахме и темата за туризма. Този път наблегнахме на конния туризъм в България. Как и къде да го практикуваме - това научаваме от една нова книга. Нейният автор е Борис Арнаудов, а с него  ни срещна Валерия Цветанова.

"Преди да излезете на преход в планината на кон направете своята застраховка", сподели Борис Арнаудов.

Рафтинг сезонът предстои да бъде открит. Как ще открият сезона на река Струма и какво да очакват посетителите - разказва Кита Власакова.

"Рафтингът е безопасен. Има специални водачи, които следят всички хора да са в безопасност. Не е задължително да можете да плувате. Това е истинско забавление за малки и големи", сподели Кита Власакова.

В следващите минути ви представихме една нова театрална постановка. "Стената на желанията" е театрално-танцов спектакъл, който разглежда проблематиката на взаимоотношенията в съвременното общество, в което всичко вече е Стока, а всички междуличностни взаимоотношения са сведени до покупко-продажба. Борислав Петров ни среща с актьорите.