Как да бъдем в хармония със себе си и защо не сме напълно щастливи

Тези и още теми може ще намерите в предаването!

29.03.2017 | 14:07 Редактор: Иван Берберов
Как да бъдем в хармония със себе си и защо не сме напълно щастливи

Френският колекционер, издател и автор на фотокниги с така наречената "намерена фотография", Жан-Мари Дона бе специален гост в столицата ни, по покана на платформата за фотокниги "ПУК!"

Той представя част от колекцията си, която наброява над 20 000 фотографии. Дона събира снимките в продължение на близо 30 години. Намира ги в архиви и антикварни магазини по време на своите пътувания. В неговите проекти, тези анонимни наглед обикновени фотографии, придобиват нов артистичен смисъл. Част от колекцията е публикувана в най-престижните световни издания - "Гардиън", "Вог","Дер Шпигел", "Льо Монд".

Фестивал на изобилието ще представи на всички почитатели на духовните практики различни начини за тонизиране и поглеждане в себе си, с помощта на различни специалисти. Гостът в студиото на "Днес" Теодора Рачева-Деви казва, че човек трябва да обръща внимание на собственото си "Аз".

"Опитвайте се всеки ден да се вглеждате в себе си. Задайте си въпроса кой е най-скъпият ви човек. Ако отговорът не сте вие, трябва да се замислите. На първо място поставяйте себе си. Поглеждайте се често в огледалото и се опитвайте да обърнете внимание на собственото си "Аз", разказа Теодора Рачева-Деви.

Великден наближава и всеки започва да се вълнува от трапезата и колко ще похарчи за продукти. Зелена салата, козунаци, агнешко и хубави пресни яйца. Борислав Петров коментира дали са се качили цените и какво ще сложи българинът на великденската трапеза. 

Кои са "Кайно Йесно Слонце"? Това е етно-ембиънт формация, която черпи музикалните си идеи от родопския фолклор.

"С новия ни албум сме малко по-различни. Обложката е стилна и изработена като шедьовър", споделиха музикантите в студиото.