fallback

Мартина от група "Ice cream" отпразнува в ефир рождения си ден

Тази и още теми в предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR

24.03.2017 | 15:12 Автор: Иван Берберов

 

Скандалите около информацията за ваучери за цезарово сечение или пък аборт по желание са теми, за които трябва да се говори. Новината взриви общественото мнение, медицинските среди и много майки в България. 

Кога трябва да се избере секцио и защо повечето жени не разбират, че да родиш нормално е най-прекрасното нещо на света коментират Трейси Купър, Йоана Станчева и Илона Нешкова.

"Секциото крие много рискове, това е важно да се знае. Раждането във вода е един от начините връзката на майката с бебето да се съхрани. Жените трябва да бъдат добре информирани както преди, така и след раждането. Нашата кампания през април, за поощряване на естественото раждане, е един от начините дамите да получат ценна информация", споделиха гостите в студиото.

Днес рожден ден има Мартина от група "Ice cream". Тя посрещна екипа на Bulgaria ON AIR в дома си.

"Обичам да празнувам този ден с най-близките ми хора. Днес отново ще бъде така. Любовта на близките ми ме зарежда и това е най-големият ми подарък, който получавам всеки ден от тях", сподели Мартина Иванова.

Утре, 25 март, е големият християнски празник Благовещение.  На този ден Архангел Михаил известява на Дева Мария, че ще роди очаквания Спасител на човечеството, сина Божий – Иисус Христос. 

Навръх "Благовещение" поети организират литературно четене за този голям пролетен празник. Авторите ще четат свои стихове в арт къща "Куклите". В студиото на "ДНЕС" са Виолета Христова, Жени Костадинова и Георги Атанасов. 

 

fallback
fallback