Как да привличате парите към себе си?

17.03.2017 | 13:58 Редактор: Мария Аладжова
Как да привличате парите към себе си?

Нов закон за движение по пътищата искат от Обществения съвет за пътна безопасност. Причината - увеличили са се катастрофите и загиналите у нас в последните 5 години. Организацията състави "Бяла книга" за състоянието на безопасността на движението по пътищата.

В нея са събрани данни за състоянието на автопарка, участъците, броят на загиналите и ранените при катастрофи. Основната цел е да се търси решение за подобряване на пътната безопасност. За да се докоснем до нея, се срещаме с Димитър Ганев, председател на "Обществен съвет за пътна безопасност" 

"Надяваме се тази "Бяла книга" да се вземе от внимание от хората, от които зависи промяната в закона. Трябва да има санкции, трябва нов закон, трябва да се върши работа. Жертвите на пътя се увеличават и статистиката е стряскаща", каза Димитър Ганев, председател на "Обществен съвет за пътна безопасност".

В следващите минути ще ви дадем полезни съвети как да привличате парите към себе си. Често се оплакваме, че нямаме пари, но дори, когато получаваме не можем да ги увеличим и гледаме песимистично. Днес ще ви покажем практики за повече богатство заедно със Здравка Атанасова.

"Босилекът е билката, която може да ни донесе пари. Трябва да вярвате, че парите идват при вас и те ще дойдат. Това, което ви се случва е това, което подсъзнателно мислите", сподели Здравка Атанасова.

Моят звезден гост стана популярен в музикалните среди с участието си преди години в музикален реалити формат. Той не спря да се развива в годините. Днес поводът за неговото гостуване е голям концерт, с който отново ще качи на сцената. Той е Теодор Койчинов и нямам търпение да разберем повече.

"Освен с музиката, работя от няколко години като радиоводещ. Харесва ми контакта със слушателите. Различно е и има магия", разказа Теодор Койчинов.

След дълги спорове за съдбата на паметника "1300 години България" пред НДК бе решено той да бъде премахнат, а на негово място да се възстанови мемориалът на Първи и Шести пехотни полкове. В полза на решението на Столичния общински съвет се произнесе и Административният съд в София. В същото време, макар и полуразрушен, паметникът провокира живеещият в чужбина млад архитект Юлиан Манев да създаде проект за неговата реставрация. 

Спектакълът на Драматичния куклен театър в Пазарджик "Снежанка и 7-те джуджета" ще гостува тази неделя на Централния куклен театър в София. Режисьор на спектакъла е Мариета Ангелова.

Нейната театрална къща "Мариета и Марионета" е сред наложилите се у нас и в Европа през последните 20-тина години. Мариета Ангелова е и първата българка, участвала на престижния фестивал в Авиньон, Франция.