Константин Трендафилов за първия му роман "Затворисърце“

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

13.03.2017 | 16:39 Редактор: Жанета Нейкова
Константин Трендафилов за първия му роман

В "Днес" започва новата репортерска рубрика "Къде е Боби?“

Борислав Петров ще ни показва различни репортерски находки, ще ходи на места, където други рядко стъпват.

Къде бе Боби днес? Вижте:

Страданията на бъбреците са не само неприятни - те са опасни! Над 250 000 пациенти в Европа са на хемодиализно лечение, защото бъбречните им заболявания не са открити навреме. Каква е връзката им с наднорменото тегло и защо трябва да пазим децата от най-ранна възраст? 

В петък беше световен ден за борбата с бъбречните заболявания. Затова в предаването ви срещнахме и чухме полезните съвети на д-р Явор Семерджиев.

Днес ви срещнахме и с един млад, но много талантлив автор - Константин Трендафилов. След успешната му книга "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого“, в предаването на Константина Живова той сподели емоции около излизането на романа "Затворисърце“. 

Прочутият легендарен актьор Джон Савич пристигна в България по покана на София филм фест. 

След емблематичните си роли в "Коса", "Ловецът на елени“, на предстоящото издание на 21 Международен София Филм Фест, Джон Савидж ще представи на българските зрители филма с негово участие "Завръщане”.

 

Дни, преди началото на пролетта, певецът и композитор Ави Бенеди представи новия си сингъл. Песента е бърза и много весела, носеща позитивни емоции, а изненадата е, че в парчето Ави пее на испански език. 

Заглавието е "La Vida Amiga" и в превод означава "Животът - приятел".