Моника Белучи в новите серии на "Туин Пийкс"

Тази и други интересни теми в предаването "ДНЕС" с Константина Живова

16.02.2017 | 15:59 Редактор: Тодор Петров
Моника Белучи в новите серии на

Най- добрите български карикатуристи за първи път се събират заедно в една обща изложба. Те искат да обърнат внимание на едни от най-критичните проблеми в страната и неслучайно изложбата носи името "Дело 113".

"Сидхарта" е танцово-театрален спектакъл по мотиви от философската поема на Херман Хесе, идея и хореография – Мила Искренова. Танцово-театралният спектакъл на балет Арабеск отново ще възбуди съзнанието на публиката. Вижте защо.

Спомняте ли си името Лора Палмър? Минаха 25 дълги години откакто сериалът "Туин Пийкс" беше спрян след края на втория си сезон. Причината - спад в рейтинга и качеството. 

Оттогава целият телевизионен пейзаж се промени, сякаш за да се доближи до това, което сериалът предложи на публиката. Дългата пауза, в която се смени цяло поколение, определено хвърли интересна светлина върху историята. 

Добрата новина е, че всички почитатели на този сериал и на книгата за Лора Палмър, вече могат да се докоснат до втора книга посветена на тази история. Затова днес върнахме спомените за "Тиун Пийкс" заедно с госта на Константина Живова Антон Велчев.

"Новите серии на "Тиун Пийкс" ще бъдат вълнуващи. 217 актьори ще вземат участие в серила, който се очаква да излезе тази година. Моника Белучи е едно от известните имена, които ще станат част от мистериозната история", разказа Антон Велчев.

Представихме ви и новата постановка в Сатиричния театър. Албена Павлова е звездата в ексцентричната английска комедия "Психо" от Джо Ортън. С нея ни срещна Борислав Петров.