Как се сваля водеща в ефир?

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

09.02.2017 | 15:49 Редактор: Ирина Георгиева
Как се сваля водеща в ефир?

"Репортер на място"

Предстои най-любовният празник през годината. Репортерите на "ДНЕС" провериха как случайни граждани биха реагирали, ако случаен човек на улицата ги хареса и им предложи да излязат на среща. Каква беше реакцията им?

Рашко Младенов стана на 70 години. Честито!

Вчера министърът на културата Рашко Младенов отпразнува своя 70 рожден ден. На тържеството той събра свои приятели и колеги като представи своя авторски спектакъл "ЛА", въпреки че е рожденик. 

"Хората не са склонни да приемат предложение за първа среща от непознат на улицата", сподели той пред репортера Борислав Петров.

Сценография

Джени Иванова е младо момиче, което има голяма страст към сценографията. Интересът й към изкуството е голям, но какво я вдъхновява?

"Да рисувам икони за мен означава смирение и спокойствие. Харесва ми. Вълнувам се в момента и от дизайн", сподели Джени Иванова в студиото на Константина Живова.

Магията на изкуството

Националната галерия представя за първи път цялата си колекция от 26 произведения на автори от Хърватия, Сърбия и Словения, участвали преди 110 години в софийската изложба на Съюза на южнославянските художници "Лада" .