Юли Тонкин: Предизвикай се всеки ден по малко

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

08.02.2017 | 14:36 Редактор: Ирина Георгиева
Юли Тонкин: Предизвикай се всеки ден по малко

Стрии

Стриите са кожен дефект, който много трудно се отстранява. Но все пак решение има. Екип на предаването "ДНЕС" посети д-р Румяна Кожухарова от Хил Клиник, която сподели малки тайни за зрителите на Bulgaria ON AIR.

"Репортер на място"

В рубриката "Репортер на място" Борислав Петров отиде на бул. "Витоша" в София, за да провери дали след снега плочките на ремонтираната миналата година пешеходната зона, са на местата си.

Кой е Юли Тонкин?

Юли Тонкин е създател на семинари за личностно развитие. Те са посещавани от хиляди хора, които след среща с него си тръгват с усмивка и увереност.

"Предизвиквайте се всеки ден с малки крачки. Ако не пиете вода, започнете с малки дози и увеличавайте всеки ден. Ако се притеснявате да комуникирате с хората, поздравявайте непознати хора по улицата. Има много начини, за да бъдем успешни. Всичко зависи от самите нас", сподели Юли Тонкин.

Фондация "Енчо Керязов"

Предаването "ДНЕС" представи на зрителите и прекрасната инициатива на Фондация "Енчо Керязов". Някои от най-известните циркови артисти ще направят в София зрелищен спектакъл. Събраните средства ще отидат в помощ на талантливи деца. В студиото на Константина Живова гостуваха Енчо Керязов и Светлозар Желев.

"Българинът трябва да види това грандиозно шоу. Единствено заради Енчо Керязов именно тези циркови артисти идват в България", сподели Светлозар Желев.