Велизар Бинев: Мечтая да срещна на снимачната площадка Кевин Спейси

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

03.02.2017 | 16:21 Редактор: Ирина Георгиева
Велизар Бинев: Мечтая да срещна на снимачната площадка Кевин Спейси

Естетична медицина

Д-р Елена Гончарова е специалист висша категория в естетичната медицина в продължение на 25 години. Д-р Гончарова е привърженик на концепцията за вътрешната красота. Методите разработени в дългогодишната й практика следват естествената красота. Как руските знаменитости се борят с процеса на стареене и какво още може да бъде приложено в България в битката за съхраняването на свежестта и младостта разбрахме от самата нея в предаването ДНЕС.

"Тенденциите в световен мащаб са да изглеждаме колкото се може по-естествено. Не трябва да се прекалява. Важно е да се грижим за себе си отвътре", сподели д-р Гончарова.

Как стресът влияе върху здравето

Живеем забързано и напрегнато. И колкото и да се опитваме, не можем да избягаме от постоянния стрес, а влиянието му върху нашето здраве е огромно. Ето защо двама психолози Андрей Ганев и Даниел Троев са се нагърбили със задачата да ни научат не само как да живеем със стреса, но и как да го използваме в наша полза. 

Велизар Бинев за магията на киното и професионалният път на добрия актьор

Екипът на предаването ДНЕС срещна зрителите с актьора Велизар Бинев, който може да се похвали с рекорден брой роли в чуждестранни продукции. В актива си има около 80 роли в американски и британски ленти. Брилянтният му английски и добрата му актьорска игра го срещнаха на снимачната площадка с имена като: Бен Кингсли, Харви Кайтел, Антонио Бандерас, Мел Гибсън, Кейт Бекинсейл, Майкъл Кейн, Стивън Болдуин, Жулиет Бинош, Гейбриъл Бърн и други холивудски звезди. Разбира се талантът си наследява от своите родители, а фамилията му ви звучи познато, защото е син на големите български актьори Николай Бинев и Домна Ганева.

"Снимал съм много и съм срещал известни актьори, но сега мечтая да си партнирам с Кевин Спейси", сподели актьорът Велизар Бинев.

Красотата на българската носия

Фотографът Асен Великов съхранява и развива чрез своите прекрасни кадри образа на български жени, деца и семейства, в традиционни облекла, и с лица, изразяващи българската душевност.

"Най-красивата жена, която убих"

Водещата Константина Живова срещна зрителите с автора на една нова книга носеща интригуващото заглавие "Най-красивата жена, която убих", а именно Максим Тутунаров.

"Не подозирах, че ще успея да напиша книга. Историята ми дойде в съня ми. Понякога така се раждат и моите картини. Калин Врачански, с който сме много близки е човекът, който ме подкрепи и ме накара да я завърша", разказа авторът Максим Тутунаров.