Ирина Флорин: Нямам нито една пластична операция

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

02.02.2017 | 15:22 Редактор: Ирина Георгиева
Ирина Флорин: Нямам нито една пластична операция

Процедури за кожа и лице

Екипът на предаването ДНЕС представи изключително интересни процедури за кожата на лицето и ръцете. Участие взе дерматологът д-р Мариела Хитова, а неин пациент беше певицата Ирина Флорин.

"Смело мога да кажа, че нямам нито една пластична операция по себе си", сподели откровено певицата Ирина Флорин.

Петльовден 

Според народната традиция днешният ден 2 февруари е приеман като мъжки празник – Петльовден по стар стил. От години някои го свързват и с хората с нетрадиционна сексуална ориентация. Макар че техни представители отричат каквато и да е било връзка. 

В рубриката "Репортер на място" репортерите Валерия Цветанова и Асен Манасиев направиха нов социален експеримент, свързан с това дали сме толерантни към различните.

Цвета Балийска за театъра и киното, за ролите и живота

Една от актрисите в нашумелия филм "Воевода" Цвета Балийска  посрещна тези дни гостите на четвъртия рожден ден на своя Playback театър "Тук и сега".  Тази форма на театрално представление тепърва набира популярност у нас, макар че е на 42 години и се практикува от хиляди хора в над 60 страни по света. Това е интерактивен социално-значим импровизационен театър, който играе личните истории на хората от публиката. 

"Да присъстваш като зрител на театър "Тук и сега" е усещане, което те кара да се замислиш. Реално публиката влиза в представлението и актьорите биха могли да пресъздадат твоята история пред всички. Вълнуващо е", сподели Цвета Балийска.

"Не е време за красиви истории"

Екипът на предаването ДНЕС представи и книгата "Не е време за красиви истории". Това е новият сборник на една жена, която не се уморява да пише - Весела Люцканова. С нея е и литературния критик Благовеста Касабова. 

"В новата ми книга са описани истински истории на реални хора. Щастливи истории, които ще ни замислят", сподели писателката Весела Люцканова.