fallback

ЕВА: Обичам всички, които ме обичат, правят ме щастлива и благодаря

01.12.2016 | 15:13 Автор: Мария Аладжова

Национална телевизия Bulgaria ON AIR стартира новата си филмова рубрика "Време за кино класика" от 2 декември. Рубриката ще е с фокус върху едни от най-добрите заглавия в киното. Кои са интересните заглавия предстои да разберем повече от колегата Петя Славова.

С мащабна програма в цялата страна днес ще бъде отбелязан Световния ден за борба със СПИН. Въпреки напредъка в лечението на носителите на вируса, ХИВ и СПИН продължават да бъдат все още да бъдат нелечими. Защо не трябва да забравяме в нито един миг за този опасен риск ще научим сега от колегата Елисавета Коюмджиева и Анина Чилева, председател на Коалиция АНТИСПИН. 

ХЕНД МЕЙД ФЕСТ е най-мащабното изложение за ръчно правени неща. Случва се по инициатива на НДК, негов организатор е Ваня Щерева. Събитието е предвиден да се случва 4 път годишно през февруари, май, септември и декември. Затова днес ще ви пренесем на живо и ще ви срещнем със самата Ваня Щерева. 

Тя е един от тийн идолите на България. Има много деца, които я харесват. Днес тя е звезден гост в предаването с новото си коледно парче. 

„Децата ме обичат и аз ги обичам. Не съм се промениал през годините. Усмихвам се и оценявам всеки жест“, разказа и чу в ефир много от своите почитатели

Днес ще поговорим за грима, но не така както вие си го представяте. Бюти гримът е тема, която вънува всички дами, но днес ще бъдем особено интересни. Ще ви срещнем с магията на сценичния грим и тайните на преобразяването. Затова каня при мен гримьора Фани Михайлова и модела Валерия Цветанова. 

„Важно е да гримирате децата си с грим подходящ за детска кожа. Иам разлиочни такива в книжарниците“, разказа  гримьорът Фани Михайлова.

 

 

fallback
fallback