Тони: Не изневерих на музиката, която правя

Тази и други интересни теми в предаването "Днес" с Константина Живова

17.11.2016 | 15:53 Редактор: Тодор Петров
Тони: Не изневерих на музиката, която правя

Днес започнахме с актуална новина. Вече можем да се похвалим с инсталация за сортиране на стъклени отпадъци по цвят. Включихме се на живо от мястото на събитието, а повече подробности за иновацията научихме от колегата Борислав Петров.

На 17 ноември отбелязваме Световния ден на недоносените деца. За пети пореден път Фондация "Нашите недоносени деца" ще отбележи този ден, за да насочи общественото внимание в България към нуждите на тези деца и техните семейства. 

През последните години беше постигнато немалко за мъниците, които имат по-добри шансове за оцеляване и пълноценен живот, откогато и да било досега, но остават и нерешени проблеми. За всичко това ще поговорихме с психолога от Фондация "Нашите недоносени деца" - Ина Минкова

"Всички семейства, които имат недоносени бебета, трябва да получават адекватна помощ от психолози. Имаме амбиция да създадем център за помощ на такива семейства", сподели тя.


Тя е една от незабравимите изпълнителки, създали парчета, които се харесват и днес. Тя е изпълнена с енергия, за да покори отново музикалните върхове с най-новата си песен -  "СЕГА". Представихме ви Тони.

"Не изневерих на себе си с музиката. Обичам да експериментирам", сподели певицата Тони.
 

Балет "Арабеск" среща Изтока и Запада в новия си нестандартен спектакъл "Сянка от копнеж", вдъхновен от едноименната книга на поетесата Силвия Стефанова. Премиерата е на 18 ноември, когато зрителите ще могат да видят японската естетика на съзерцанието и европейската музикална експресивност, претворени в танц. За да разберем повече включихме на живо колегата Валерия Цветанова.

Един от най-авангардните и провокативни арт фотографи на Русия Белий Ден гостува в България, за да представи и популяризира международния фотографски конкурс VIPA 2016. Повече по темата научихме от самият него и от създателя на платформата Васко Василев.

Един от най-големите интерпретатори на италианската блус музика Дзукеро отново е в България. За всички негови почитатели вижте какво сподели той.