На живо от Америка - новият президент Доналд Тръмп

Тези и още теми в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR

09.11.2016 | 14:45
На живо от Америка - новият президент Доналд Тръмп

Четирите прими от италианския квартет "Инканто" ще изнесат серия от концерти у нас заедно със специалното участие на любимия ни маестро Орлин Горанов. Меломаните ще се насладят на мелодии от италианската опера, на вечните теми от филмовата и поп класиката. Днес в предаването гостуват квартет "Инканто" и Орлин Горанов.

Ако сте пропуснали речта на новия президент на Америка, Доналт Тръмп, предаването ДНЕС предаваше на живо. 

Как да бъдем уверени в себе си. Кога намираме верния път към правилния избор и кога грешим. Асен Манасиев ни среща с психологът Лена Лалчева.

Днес времето е дъждовно. Ще направим отново нещо интересно и ще чуем мнението на хората. Знаем как изглеждат някои тротоари и в какво състояние са те. Нещата стават още по-изнервящи, когато завали дъжд.  Дразните ли се обществените места, които все още са в окаяно състояние. 

В чест на големия певец и композитор Бисер Киров, ще ви покажем едно от неговите последни интервюта дадено специално за телевизия Bulgaria ON AIR.

Момичетата и момчетата от "Нешанъл арт" с ръководител Нешка Робева и артистите от Русенската опера под ръководството на маестро Найден Тодоров започват съвместното си турне през втората половина на ноември.Те ще представят комичен спектакъл, който гарантира доброто настроение на зрителите през цялото време. Музика на живо, прекрасни оперни и фолклорни гласове и инструменти, се преплитат по един неповторим начин под името на спектакъла "Последната грешка на Нешка".  

адяваме се залите да бъдат пълни за нашите спектакли. Не обичам тъжните раздели и затова реших да се изпратим с нещо по-забавно", сподели Нешка Робева по време на репетиция в залата.

Творбата на Гергина Дворцова е за онези, които тръгват към другите с искреното желание да вършат добро, а често обстоятелствата им пречат да го направят. Това е и книга за устойчивостта на човешкия дух, който е в състояние да надмогне травмите. "Искрено ваша“ е роман за поезията и прозата в живота, които често се преплитат, но не всички забелязват това.