Българинът не харесва стайлинга на политиците у нас

Тази и още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

07.11.2016 | 16:51
Българинът не харесва стайлинга на политиците у нас

Днес предаването започна с подходяща за всички дами тема. Срещнахме ви с най-успялата маникюристка в България и отличена в топ 10 на световно ниво. Тя е талантлива и обичаща предизвикателствата. Тя е Катя Райкова.

"Тенденциите по коледните празници в маникюра отново ще бъде златисто и червено. Не можем да избягаме от тези тенденции. Дългите заострени нокти с камъни са хит в момента“, сподели топ маникюристът Катя Райкова.

Утре Светът ще чества Международния ден на радиологията. Това е денят, в който Вилхелм Рентген открива рентгеновите лъчи. Едва ли си даваме сметка колко много това откритие променя не само хода на медицината, но и познанието ни за света изобщо. Кои са модерните средства за диагностика и лечение в Радиологията научихме от председателя на Българската асоциация по радиология 

Ще обсъдим визията на кандидатите за президент и достатъчно добре ли са изглеждали. Коментираме темата с две дами с вкус и мнение - Деляна Маринова-Джуджи и Ива Екимова.

"По дрехите посрещат, по ума изпращат. Българските политици се стараят все повече в облеклото си. Важно е какъв пример дават дори и с външния си вид. Трябва всеки един от тях да се допитва до специалисти, които да изграждат правилния им стил“, това споделиха в разгорещен разговор Ива Екимова и Деляна Маринова-Джуджи, зрителите не спираха за споделят в ефир своето мнение.

В рубриката ни Репортер на място ще разберем дали бихме помогнали на непознат, ако той ни поиска мобилния  телефон, за да се обади по спешност. Без значение дали на някого в България или в чужбина.