Люси Иларионов: Обиждам се, че ме наричат чалга режисьор

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

03.11.2016 | 15:58 Редактор: Луиза Божинова
Люси Иларионов: Обиждам се, че ме наричат чалга режисьор

Днес е денят на българския художник. Започваме предаването с рубриката ни репортер на място. Ще направим отново социален експеримент. Колегата Валерия Цветанова ще се преобрази и ще влезе в ролята на художник, който изкарва парите си с изкуство рисувайки хората по улиците. Има ли цена изкуството и склонни ли са хората да инвестират в изкуство ще разберем сега, казвам здравейте на Асен Манасиев и Валерия Цветанова.

Той започна кариерата си като певец. Много от нас го помнят като част от групата Ъп даун. В годините се преориентира към режисурата и заснемането на музикални видеоклипове и днес е един от най-успешните режисьори у нас. Поводът за неговото гостуване е драстичната промяна във телесното му тегло. Как Люси успя да свали близо 80 кг за 6 месеца ще разберем от самия него. Люси Иларионов.

"Дълги години не се замислях какъв нездравословен начин на живот водя. Изведнъж след многото качени килограми започнаха и проблемите. Не подозирах, че имам диабет. Бях твърдо решен да се оперирам. Свалих много килограми. Сега ям много по-малко. Притъпен е апетитът ми и се чувствам добре. Замислете се за килограмите преди да е станало късно. В професионален план не спирам да работя. Подготвям моя песен в стил поп. Обижда ме това, че ме определят като чалга режисьор. Аз съм режисьор без ограничения в стиловете“ сподели  Люси Иларионов в откровен разговор пред Константина Живова.

Сега ще се включим отново на живо, но този път от Александър Невски, където именно там всеки ден можем да се натъкнем на много антикварни антики, но и на красиви картини на наши художници. Казвам здравейте на колегите отново.

Както знаете обичаме да показваме добрия пример на българите и на тези, които мислят за младите и за България. Днес ще ви срещнем с един човек, който смята, че българското читалище не трябва да бъде забравяно. Той се казва Орлин Денков и заедно със свои съмишленици успяват да създадат платформа, която да обедини дейността на читалищата. За новият проект Искрата.бг и затова има ли надежда за тези места ще поговорим с него.

"С тази платформа се надяваме да върнем хората в българското читалище, там където биха могли да посещават и да присъстват на различни събития, курсове и мероприятия. Всяко читалище би могло да се регистрира към новата платформа“, разказа организаторът Орлин Денков.

Ако има нещо, което не знаете за предаването "ГОЛ" и за трите му лица, днес ще ви го разясним. Те вече са тук. Николай Александров, Борис Касабов и Томислав Русев.

"Не се вълнуваме само от футбол разбира се. Той от хоби се превърна в годините и в наша професия. Винаги има надежда за българския футбол и ние се надяваме“, споделиха водещите на предаването "ГОЛ" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Вчера в НДК беше открита изложбата "Плакати на български пиеси”. Тя е интересна с поне три неща- показва знакови афиши на българския театър, уникална е и е само началото на нещо съвсем ново в българския артистичен живот, което ще намери своя дом в Националния дворец на културата. Боби Петров ще ни разкаже повече.