Боби от дует "Авеню": Подготвяме песен с Любо Киров

Тази и още теми в предаването "Днес"

11.10.2016 | 12:59 Редактор: Мария Аладжова
Боби от дует

Започваме предаването с една тема, която ще бъде полезна на много млади хора, но и на техните родители. Чували сме за много измами в социалните мрежи. Има хора, които често се представят за трети лица и предлагат различни оферти, като например бизнес, фотосесии и така нататък. Днес ще ви разкажем една случка с актрисата Марина Мандарина, която е потърпевша от именно такъв измамник. 

„Един човек се представя за собственик на агенция и ми иска мои голи снимки. Трябва да е подсъдимо и да има цензура в социалните мрежи“, сподели тя.

Както вчера обявихме стартираме рубриката "Животът на мама". Днес поговорихме за естественото раждане заедно с "Училище за родители" и Диана Костова. 

14 години след излизането на последния студиен албум на ДУЕТ АВЕНЮ - Боби и Заки, отново се върнаха в звукозаписното студио, за да зарадват своите приятели с нов проект. Албумът "Безвремие" ще бъде на музикалния пазар точно преди коледните празници и обичайно двамата изпълнители ще го представят на живо с концерт в зала 3 на НДК на 16 ноември. За да разберем повече за предстоящото събитие, поканихме единият от "виновниците" - Боби от дует "Авеню".

„Можем да се похвалим, че направихме парче с Любо Киров. Щастливи сме“, сподели Боби от дует Авеню.

Четвъртото издание на емблематичния пловдивски фестивал "Капана фест" ще се проведе между 14 и 16 октомври в Пловдив, традиционно разположен в сърцето на творческия квартал на града под тепетата. Bulgaria ON AIR е медиен партньор на събитието. Какво предстои да се случи ни разказаха музикантите Калин Вельов и Екатерина Ангелова, както и организаторът Никола Сивков.

„В рамките на три дни Пловдив отново ще се превърне в място за култура и изкуство. Няма как да се опише с думи. Трябва да се види“, разказа Калин Вельов.