Драгомир Симеонов: Мечтаeх да съм актьор, снимах с Невена Коканова

06.10.2016 | 14:56 Редактор: Мария Аладжова
Драгомир Симеонов: Мечтаeх да съм актьор, снимах с Невена Коканова

Инициативата на Фондация „Дигиталните деца“ – DigitalKidZ е вече част от проекта на Министерство на образованието и науката "Твоят час". Как тази платформа ще бъде полезна на нашите деца. 

„Не трябва да забраняваме на децата ни да боравят с телефони и таблеи. Важно да имам контрол над тях. Надяваме повече деца да станат грамотни и да превърнат безцелното ровене в интернет пространството в полезно занимание“, каза Ивелина Атанасова, директор на DigitalKidZ.

Спортът е здраве и няма как да не бъдем полезни отново. Днес ще спортуваме заедно с колегата Валерия Цветанова, която е в компанията на инструкторите Боряна и Виктория. Специално за предаването ви срещнахме с актрисата Ернестина Шинова, която показа своята нова страст, спорт за жени. 

„Важно е да спортуваме. Опитах да тренирам въздушна йога, първо ми ставаше лошо, но след това много ми хареса“, сподели тя.

Гласът на следващия ми гост е един от най-популуярните в българския радиоефир. Познаваме го и от телевизионния екран. Днес той ми гостува , за да представим новата роля в която влиза с авторското му стенд ъп шоу „За нещата от живота“.

„Метчаех да снимам в киното като дете. После се отказах. Не става толкова лесно. Въпреки това имах честта като много малък да си партнирам с великата актриса Невена Коканова“, сподели Драго Симеонов.

А сега продължаваме на звездна вълна. Има един изпълнител, който с песните си кара българите да се вълнуват. Преди дни той пристигна в България и специално за днес сподели своите впечатления, вдъхновения и как магията на музиката му влияе на хората толкова много години. Няма да спестявам повече името му, представям ви едно интервю на колегата Валерия Цветанова със звездата Миле Китич.

Над 50 стипендии за млади танцьори е раздала вече фондация Танцово изкустов Илиев, в своята 10-годишна сктивна дейност. С откриването на новото Танцово училище Илиев, фондацията отбелязва о специален начин своя юбилей, като предоставя  възможност на много повече любители и професионални танцьори да се докоснат до магията на танца. За да разберем какви са възможностите ще поканя Петър Илиев и Маракас Галанте.

„Най-талантливите деца ще получат стипендии и право да посетят и да се обучават в големи школи по света", сподели  Петър Илиев

Тази събота в София предстои впечатляващо кино събитие, което ще разстърси столичния ъндърграунд. Спиращото дъха събитие е една от най-атрактивните кино инициативи, пресъздаваща атмосферата на култови филми в реално време. Филмът, който ще бъде представен по по нестандартен начин е култовата лента "Криминале". Какво предстои ще разберем от организаторите на този нестандартен проект. Каня в студиото Васил Николов и Явор Антонов.

„Филмът „Криминале“ ще бъде представен толкова истински, че гостите ще могат да присъствам на живо в сцените на филма“, споделиха организаторите.