fallback

Izzy: Мечтая за кариерата на Риана

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

04.10.2016 | 16:12 Автор: Луиза Божинова

Днес започваме предаването с вкусни рецепти и темата за полезните храни за малчуганите. Как се правят вкусни пици ще разберем от колегата Борислав Петров и един от добрите пицари в София.

"Много е важно, когато приготвяме храна за деца тя да е здравословна. Често скривам допълнителните сосове, които децата искат като кетчуп и майонеза, за да се хранят правилно", сподели Петър Ангелов.

Днес темата в здравните минути е йогата. Как да практикуваме дихателни упражнения и какви са раздвижващите йога практики, ще разберем и видим заедно с йога инструктора Любомир Коларов и колегата Асен Манасиев.

Днес в звездните минути ще ми гостува едно пораснало момиче, което се занимава с музика от много малка. Тя израсна пред очите ни с песните на вокална група "БонБон" и днес следва мечтата си, имайки своя самостоятелна кариера. Тя е талантлива и много упорита, тя е пример, че мечите се сбъдват, когато полагаме усилия. Тя е Изи.

"Целите ми са извън България. Моят идол е Риана и мечтая за кариера като нейната", сподели младата изпълнителка в студиото на предаването.

Наскоро в България излезе книга, която предизвика голям интерес. Ако сте почитатели на книгите днес ще ви срещнем и със самият автор на книгата излязлата само преди дни у нас "Каквото ти принадлежи", а нейният автор е Гарт Грийнуел.Той бе номиниран за Националната награда за книги на САЩ. Защо действието в романа се развива в София и какви са вдъхновенията на един успял автор, ще разберем от самият него и Гарт Грийнуел и Димитър Кенаров.

"Темата за гей обществото вълнува хората по цял свят. Мисля, че чрез книгата повече хора ще разберат какви са техните ценности."

Художникът Борис Колев е сред най - ярките имена в съвременното българско изобразително изкуство. Валерия Цветанова е с него, за да си поговорят за живопис и за новата му изложба Europe My Love.

fallback
fallback