Ани Халваджиян: Не можеш да бъдеш ПР специалист и да лъжеш хората

27.09.2016 | 15:55 Редактор: Мария Аладжова
Ани Халваджиян: Не можеш да бъдеш ПР специалист и да лъжеш хората

Днес е празник, който се чества от много хора по света, които обичат да пътуват. Днес е Световен ден на туризма. Колкото и да са свършили отпуските всеки от нас обича да планува незабравими изживявания във времето, а и все пак предстоят зимните ваканции. Уикендите също не са за пренебрегване. Затова ще започнем предаването ни с разговор за дестинации, незабравими места и препоръчителни почивки. Поканила съм в студиото Ивалина Ненова.

„За празниците препоръчвам дестинация като Малта. Близко, не толкова скъпо и изиключително интересно“, каза Ивалина Ненова.

Всеки от нас се е влюбвал или му предстои да му се случи. Любовта е тази, която обсебва мислите ни. Понякога нещата се случват споделено и нямам нужда от тревоги и въпроси, но друг път имаме сериозни терзания как да впечатлим човекът, към когото имаме симпатии, как да го задържим и дали той е нашият човек.

Затова си говорим със Здравка Атанасова, с която ще ви сподели няколко полезни съвети за вашата щастлива любов.

„Има различни аромати, които влияят на нас самите и на нашите половинки. Трябва да не бъдем настапателни спремо мъжете. Те обичат да се интересуваме от тях. Не трябва да показваме изцяло своите емоции“, сподели Здравка Атанасова.

Телевизионни програми, филми, хиляди ангажименти и хора на главата ѝ. Моят звезден гост ДНЕС е една много специална дама, която широката публика познава като отличен ПР мениджър, но това съвсем не е единствената ѝ житейска роля. За мен е удоволствие да ви представя Ани Халваджиян.

„Не можеш да бъдеш ПР специалист и да лъжеш хората. Трябва да си отговорен за делата си и за това, какво казват хората, които представляваш. Аз нямам страхове, не трябва да се страхуваме. Йогата ми помогна да ги превъзмогна. Обичам пътуванията. Индия е място, което ме впечатли. Когато нещо ми е криво се сещам, че там някъде има едно толкова истинско място“, сподели Ани Халваджиян пред Константина Живова.

Удоволствието да бъдем здрави е един от популятрните блогове у нас, който помага на всеки, който има здравословни проблеми и иска да получи съвет. Те са дейни и креативни хора, които са приели за своя кауза да помогнат на хората, чрез своите житейски здравословни сблъсъци и да покажат, че чрез любов, позитвизъм и различни практики всичко е преодолимо. Това са Ади и Милен Цанови.

„Ракът е преодолим. Милен се пребори с него чрез гладолечение. Промяната в начина ни на живот трябва да започне преди да е станало късно. Мислете за това как живеете“, споделиха те.