Журито на PR приз 2016 ще оценява 69 проекта-финалисти

Откритите представяния ще се проведат на 14-ти и 15-ти май

06.05.2016 | 11:00 Редактор: Ирина Георгиева
Журито на PR приз 2016 ще оценява 69 проекта-финалисти

Тази година журито на PR приз ще има нелеката задача да избере победителите в PR приз 2016 сред 69 проекта, в 12 конкурсни категории, които ще участват във финалната част на конкурса. Откритите представяния ще се проведат на 14-ти и 15-ти май в зала “Алеко” на хотел Хилтън – домакин на Десетия PR Фестивал в България, организиран от БДВО.

През тази година се запазва тенденцията най-оспорвано да е състезанието в категорията “CSR проект – бизнес  сектор” с десет проекта, след това се нарежда категорията „Специално събитие” с девет проекта и специалната конкурсна категория „PR на студентски проект” с осем проекта.

Финалистите в конкурса ще имат по 10 минути, за да представят пред журито своя проект и още пет минути, за да отговарят на поставени въпроси. Презентациите и в двата дни започват от 09.30 часа, като са открити и всеки, който желае да ги наблюдава може да го направи. Съгласно регламента на PR Приз, откритите представяния дават 20% от общата оценка и могат да натежат везните при определянето на победителя и наградените във всяка една категория.

За втора поредна година участниците в първия в страната конкурс за постижения в сферата на комуникациите ще се състезават и за специалната награда на Комисията по етика на БДВО и нейният носител ще бъде излъчен по специални критерии, разработени и приети от Комисията. По традиция, специални награди  в различни категории ще връчат партньорите на БДВО.

Церемонията по награждаване на призьорите в PR приз 2016 ще се състои на 19-ти май в зала Мусала на хотел Хилтън, като с нея ще завърши програмата на Десетия PR Фестивал в България, който през тази година е под надслов “COMMUNICATION MULTI SOURCING (CMS)”.

PR Приз 2016 и Десети PR  фестивал се осъществяват с любезното съдействие на:

  • Основен спонсор – Българска консултантска организация
  • В партньорство с: КРИБ, „ЗД Евроинс” АД, БААК, The Smarts, Idea PR & Advertising, Dea SolutionsМедийни партньори: Bulgaria On Air, b2b media, Булфото, БТА, dir.bg, manifesto.bg,  marketing360.bg, Медиите на 21 век, сп. „Мениджър“, rhetoric.bg.