С фенове и звезди N-JOY празнува 10 страхотни години в ефир

Радиото провокира слушателите и обединява най-големите звезди в празничния сезон на „Коя е звездата на радио N-JOY”

02.06.2016 | 00:00 Редактор: Константина Маркова
С фенове и звезди N-JOY празнува 10 страхотни години в ефир

С много фенове и истински звезди радио N-JOY отбелязва 10-тата си годишнина в ефира на България и продължава да празнува със специалния сезон на „Коя е звездата на радио N-JOY”. Водещите включват на живо в ефир слушатели като им отправят различна провокация.

В забавната и вълнуваща игра „Коя е звездата на радио N-JOY” до момента се включиха Мария Илиева, Криско, Рафи, Любо Киров, Михаела Филева, Прея, Спенс, Александър Сано, Данчо Караджов, Сантра и много други. Всички те отправиха специален поздрав за рождения ден на радио N-JOY. За да чуят специалното послание на звездата за деня, слушателите трябва да чуят загадката в ефира на радио N-JOY, а на микросайта на кампанията zvezda.njoy.bg ежедневно могат да видят и видеожокер.

Инициативата продължава с пълна сила в ефира на най-голямата музикална радио верига, като за големия финал радио N-JOY ще обяви страхотен подарък, който ще грабне един от всички участвали в звездното приключение по повод 10-ия рожден ден.

Вече 10 години радио N-JOY зарежда слушателите със страхотно настроение и само хитова музика. Радиото е с твърди лидерски позиции в радио рейтингите на страната, благодарение на феновете си, които всеки път доказват, че не се колебаят да посочват радио N-JOY за свой фаворит.