fallback

Връчиха годишните награди на сп. Бизнес лейди

С медийната подкрепа на България он ер

09.04.2015 | 00:14 Автор: Доника Ризова

За четвърта поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Маринела, който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.

  Признание в категория банков мениджмънт получи Красимира Тодорова, член на Съвета на директорите изам. генерален мениджър на Банка Пиреос България. Награда за телевизионене мениджмънт бе присъдена на Виктория Миткова -изп.директор на медийна група България он ер. От нейно име наградата получи Доника Ризова, експерт Връзки с обществеността на медията.Първо място в областта на човешките ресурси грабна Добромира Манасиева, директор "Човешки ресурси" на VIVACOM. Призът в категория пластична хирургия и естетична медицина бе връчен на управителя на “Skin Systems” Group – д-р Катрин Крахтова. Наградата в категория най-добра търговска политика в индустрията бе присъдена на Нели Тончева, член на Управителния съвет на „Алкомет” АД.Теменуга Газдова, председател на борда на директорите и финансов директор на ПФК Лудогорец, получи отличие за най-добри постижения в областта на спортния мениджмънт. Гергана Факалиева, маркетинг мениджър Coca Cola активации, получи награда в категория бранд мениджмънт.

 

За явни заслуги в сферата на застрахователното дело призът бе връчен на  Жанета Джамбазка, заместник-председател на УС и изпълнителен директор на Застрахователно АД "Виктория". В раздел корпоративни комуникации бе отличена  Мария Дойчинова, "PR и комуникации" на "ЧЕЗ България". Д-р Цветелина Дучева, управител на Дентална Клиника "Петър Дучев" получи приз в категория дентална медицина. Наградата в сектор медия менисжмънт бе връчена на Гергана Данова, Изпълнителен директор на BSS Media Group. Инж. Ели Божилова, Директор "Продажби" в CryoSave България, грабна приза в областта на биотехнологиите в медицината.

 

В сектор мениджмънт финансови услуги призът бе връчен на  Райна Миткова, управител на "ЕОС България". Д-р Снежана Манджукова, учредител и управител на дермато-козметичен център "Бел Фам" получи награда в категория естетичка и дерматология.За най-успешен здравен мениджмънт бе отличена дейността на  Драга Попова, управител и съосновател на МБАЛ „Сердика”. Теодора Попова, изпълнителен директор на верига ресторанти HAPPY BAR&GRILL получи приз в категория мениджмънт в ресторантиорството.

 

В сферата на образованието бе отличена Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висше училище по застраховане и финанси. Мирослава Симова пък грабна приза в категория менисджър сектор спиртни напитки. За най-голям принос за развитието и съхранението на българския фолклор, традиции и дух наградата получи  Поли Паскова, фолклорна изпълнителка. Диляна Божинова, основател и директор на частно СОУ и детска градина "Дрита" и член на Зонта клуб София, бе отличена за приноса си в сферата на благотворителността и социалните дейности. За първа година сп. Business Lady връчи награда за принос за развитието на предприемачеството в България на Полина Янчева, Изпълнителен директор и основател на Фондация "Нова Идея".

 

„Всяка година на тази церемония се убеждавам, че дамите владеят еднакво добре както семейното пространство, така и управлението на бизнеса и компанията” – сподели г-н Димитров, издател на сп. Business Lady. „Бих искал да благодаря на всички гости и приятели тази вечер. Както и на наградените дами, защото това събитие е провокирано не от нас – организаторите, а от вас – успешните на различните поприща жени” – допълни Даниел Димитров.

 

Сред специалните гости на събитието бяха: Цветан Симеонов - Председател на БТПП; г-н Венцислав Велев - Началник отдел "Регионални дейности", към дирекция "Международни регионални дейности"; Данчо Данчев - Председател на Управителния съвет на Асоциация на българските застрахователи; Даниел Киряков - член на Комисия по етика на Българското дружество за връзки с обществеността; д-р Юлиан Йорданов - зам.-председател на Български лекарски съюз; известната журналистка Кристина Патрашкова; д-р Борислав Миланов - Председател на Български Зъболекарски Съюз; Николай Логофетов - заместник-председател и член на УС на Асоциацията на Бизнес Експертите; доц. д-р Григорий Вазов - председател на Настоятелството, президент на ВУЗФ, които връчиха награди на част от отличените дами.

 

Партньори на списание Business Lady в тазгодишната церемония бяха Business Lady Club, Зонта клуб София, телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Хайлайф и порталите Radar.bg, b2bMedia, Bulevard.bg и Svejo.net.

 

Водещи на събитието бяха известният актьор Веселин Плачков и радио и телевизионен водещ Александър Александров (Алекс). Гостите имаха възможност да се насладят на уникален по рода си шоу-спектакъл, който подготвиха и изпълниха фолклорните изпълнители Поли Паскова и Христо Косашки, съвместно с ансамбъл „Чинари”. В навечерието на един от най-светлите християнски празници, програмата на събитието беше издържана в типично народен стил и дух.

 

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

fallback
fallback