Връчват годишните награди на сп. BUSINESS LADY

С медийната подкрепа на България он ер

28.03.2015 | 10:00 Редактор: Доника Ризова
Връчват годишните награди на сп. BUSINESS LADY

 

Четвъртите годишни награди на списание Business Lady ще бъдат връчени на  8 април 2015 г. в "Кемпински хотел Маринела" ще се проведе четвъртото издание на „ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ BUSINESS LADY”. Официалното събитие се организира от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория Business Lady.

Наградите  имат за цел да отличат  усилията на българската жена в над 16 категории на обществения живот, сред които Банков мениджмънт, Застрахователен сектор, Политика, Медии, Образование, Здравен мениджмънт, Бранд мениджмънт и др. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Партньорите на списание Business Lady в тазгодишната церемония са Business Lady Club, Зонта клуб София, националната  телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Radar.bg, b2bMedia, Хайлайф, Bulevard.bg, Svejo.net.

Гостите ще могат да се насладят на уникален по рода си шоу-спектакъл, в изпълнение на Поли Паскова, Христо Косашки и Ансамбъл „Чинари”.