Капитан Фазма и гласът на ВВ-8 в новия трейлър на StarWars

Четвъртият трейлър е последен преди премиерата на Епизод 7

07.11.2015 | 17:17
Капитан Фазма и гласът на ВВ-8 в новия трейлър на StarWars

От Кирил Петков

Disney избра японския си канал в YouTube, за да покаже новите герои в последния трейлър преди премиерата на Епизод 7 „Силата се пробужда“. За 24ч. той бе гледан 6 милиона пъти.

В петък вечерта YouTube каналът на Disney в Япония пусна четвъртия трейлър за седмия епизод на Междузвездни Войни /Star Wars/.

Трейлърът започва с пустинна сцена на Рей пред паднал имперски крайцер. Гласът на пиратката Маз Каната пита “Кой си ти?”, след което LucasArt възнаграждава верните фенове с първия красив залез над пустинната планета Джаку. В трейлъра отново присъства новият герой, търкалащият се робот BB-8, но сега за пръв път чуваме гласа му.

Звездите на Епизод 7

37 години след премиерата на Епизод 4 за пръв път отново ще се появи Марк Хамил в ролята на Люк Скайуокър, а Харисън Форд – като пилота на Хилядолетния сокол, Хан Соло. За пръв път от десетилетия във филма се връща и „оригиналната“ принцеса Леа – Кери Фишър. Разбира се, Питър Мейхю е отново Чубака.

В ролите на най-новите герои на сагата са Адам Драйвър (Кайло Рен), Джон Бойега (Фин), Дейзи Ридли (Рей). Първата жена-щурмовак в Star Wars, кап. Фазма е Гуендолин Кристи от Game of Thrones.

За Епизод 7 Disney избраха режисьора на Мисията невъзможна III, 49-годишният Джефри Ейбрамс, за когото вече знаем от IMDB, че ще бъде продуцент на Star Trek 4.

Филмът ще бъде пуснат на 18 декември тази година.

 

Какво още в новия трейлър:

Имперски изтребители летят от запад. Щурмоваците унищожават селото на Рей. Кайло Рен се заклева пред разтопения шлем на Дарт Вейдър да довърши започнатото: да унищожи джедаите. Това може би няма да стане, защото трейлърът завършва със думите “Днес надеждата не бе загубена; тя бе намерена.”

/Снимки: фигури от Lego Star Wars от предишни епизоди/

Четете още независими коментари в Блог.