Победител в конкурса "Каква е представата Ви за идеална лятна почивка?" blog.bg

Мнения и коментари от blog.bg

08.09.2015 | 17:10
Победител в конкурса

Блог БГ е предаването на телевизия Bulgaria On Air, обобщаващо независими мнения и коментари по важни теми от деня за България, Европа и света, събрани от блогърската платформа blog.bg

В разгара на лятото и в най-отпускарския месец август - отправихме към вас приятното предизвикателство - да опишете идеалната лятна почивка за вас. Специалната награда – уикенд за двама в хотел  „Лион“ – Боровец - отива при Klea, а наградата може да се използва до 30 ноември тази година. Ето и текстът победител:

„Лятото е сезонът на отпуските, на мисълта за море и безгрижие, на разхлаждащите напитки, на белия пясъчен плаж, на свежата музика, на късите гащи и джапанките. Лятото носи настроение и само по себе си е почивка, от сухотата на студа, от късите дни, от мрачните нощи, от високите сметки за ток. Идеалната почивка е цяло емоционално лято, в което всяка вечер е специална, макар и просто да стоиш навън в прохладните нощи. Самият сезон носи специално усещане и мисля, че и да не си го признават, хората го усещат. Настроението е различно, усмивките са повече, именно това е идеалното на лятната почивка. Начинът на оползотворяване е различен, но ефектът от почивката е един и същ за всеки. И тъй като тук все пак се изисква някаква конкретика, ще се опитам да опиша моето виждане с думи, като игра на асоциации:

Книга, Мохито, Вълни, Бриз, Реге, Изгрев, Залез, Усмивки, Любов, Кокос, Огън, Танци, Кемпер, Загар....ЛЯТО!“

Даваме ви още седмица, за да ни изпратите снимка или видеоматериал, събрал летните емоции от ваканцията ви.

В началото на септември - миг преди есента- добавяме и още едно предизвикателство. Стартираме конкурс – Най-красивото място в България, което посетих през лятото“ -  очакваме пътеписите ви на blog.bg, а наградата отново е уикенд за двама в хотел „Лион“ – Боровец.

Очакваме ви на blog.bg