Пребоядисаха Батмобил в бяло

Дизайнерът на Batman v/s Superman Патрик Татопулус смени цвета на колата на Батман

06.09.2015 | 12:46
Пребоядисаха Батмобил в бяло

Новата кола на Батман е бяла. Това стана ясно от пуснатите в петък, 5 септември 2015 кадри от поредния епизод от сагата Батман.

От Кирил Петков
Специално за bgonair.bg

 

Необичайно е, че колата е бяла, защото когато за пръв път се появява в сериите на DC Comics “Detective Comics” тя е обикновен червен кабриолет.

В по-късните броеве на комиксите колата е пребоядисана в тъмни цветове, и тя остава такава до днес

На 5 септември DC Comics пуснаха 6 снимки от предстоящия им филм “Batman v/s Superman”, който ще излезе на 25 март 2016 в за САЩ.

Warner Bros решиха да освежат продукцията с нов Батмобил. Колата бе изложена на 2 септември 2015 в Studio Tour Hollywood’s Picture Car Vault, наред с реквизит от всичките осем филма за Батман до момента.

 

В интервю за Empire Magazine Патрик Татопулус, художник на продукцията, обяснява, че е комбинирал класическия дизайн с високото окачване на Tumbler, който използва режисьорът Кристофър Нолън в трите си филма от поредицата The Dark Knight /2008/, с големи гуми, за да получи кола, която изглежда „много секси“.

Филмът се промотира активно вече половин година. Lego обявиха, че подготвят комплекти, първият от които ще бъде пуснат за продажба на 1 януари 2016 и ще включва Батмобил и фигури на Батман, Супермен, и Жената Чудо.

Феновете на Батман и Супермен очакват филма отдавна, за да видят сблъсъка между два от най-старите и популярни супергерои на DC Comics. Такъв сблъсък бе показан за пръв път в анимацията на филм на Джей Олива, “Batman: The Dark Knight Returns” /2013/.


Корица:@BatmanvSuperman
Четете още независими коментари в Блог.