Сайтовете Dnes.bg и Investor.bg, част от Investor Media Group, получиха приз за "Качествената и обективна журналистика и социална отговорност"

За четвърта поредна година бяха връчени наградите "Компания на годината"

20.04.2018 | 13:02 Редактор: Меги Радева
Сайтовете Dnes.bg и Investor.bg, част от Investor Media Group, получиха приз за

Сайтовете Dnes.bg и Investor.bg, част от Investor Media Group, получиха приз за „Качествена и обективна журналистика и социална отговорност“ по време на четвъртото издание на "Компания на годината – Успехът на фокус". Наградата, в категория Медии – Интернет, бе връчена по време на официална вечеря, организирана от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Медиен партньор на събитието беше и Bulgaria ON AIR.

По време на церемонията общо 23 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други. Наградите бяха връчени в различни категории, сред които: Медии, Строителство и архитектура, Високи технологии, Финансов сектор, FinTech Индустрия, Здравеопазване, Работодателска марка и други.

Целта на наградите "Компания на годината – Успехът на фокус” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

 

Повече подробности може да откриете на сайта: http://businesslady.eu/