Антихристи

Коментар на водещата на "Провокативно" Милена Фучеджиева в Ploshtadslaveikov.com

03.11.2016 | 00:00 Редактор: Константина Маркова
Антихристи

Тази година българският Фейсбук се опита да слее два празника в едно, само и само свирепо да отрече любимия на децата Хелоуин. За мразещите нямаше никакво значение, че не са на една и съща дата. Без значение беше и че Хелоуин не е американски празник, а ирландски. И настана лов на вещици под предлог, че който разрешава на детето си да се маскира, не е патриот. Понесе се пълен с гняв и отчаяние вопъл:

„Родоотстъпници, американците някога ще празнуват ли Сирни Заговезни?!??“.

Вопълът за Сирни Заговезни дойде след дни изпълнени с гняв и слюнки срещу иначе напълно противния шоумен, позволил си да има безплатен концерт на личния Орлов мост на демократите. А орлите безразлично гледаха пикаещите по чуждите дворове, както и обичайната бедно изглеждаща тълпа на попфолк концертите.

Отвращението на едни българи към други нараства всеки ден. Скоро би трябвало в България да е останал един-единствен самотен и отвратителен българин, напуснат от готините. Сам в отвратителната си държава. Колкото и да е отвратително според един куп хора да се живее тук, отвратени и отвратителни продължават да съжителстват заедно в брак по сметка, която не излиза за никого. И така отвратителното съжителство се превръща в типичен дългогодишен брак. Любовта е труп. Затиснат от авто-насилието да търпиш другия, си си свикнал до такава степен с отвратителността му, че идеята да останеш сам с личната си отвратителност, е доста по-плашеща. Последният отвратителен българин в България е много самотно същество.

Целия комента на Милена Фучеджиева четете в сайта Ploshtadslaveikov.com тук >>