Константина Живова с интервю за в. "19 минути"

Водещата на "Днес" за предизвикателствата в живота, каква майка е тя и кой е най-ужасният момент в живота й

08.06.2016 | 16:58 Редактор: Константина Маркова
Константина Живова с интервю за в.

Константина Живова даде интервю за в. "19 минути". Талантливата писателка разказа за пътя, който е извървяла, докато стане водеща на предаване, каква майка е тя и кой е най-ужасният й момент в живота. Вижте в интервюто:

1. Ина, как дойде идеята да се присъединиш към предаването "Днес" по ТВ  Bulgaria ON AIR и какво ти донесе това ново предизвикателство?


Получих предложение от  Bulgaria ON AIR  и съм щастлива, че съм оценена и забелязана.  Екипът и телевизията ми харесват.  Всеки делник от 9,30 часа се стараем да показваме интересни теми и гости, както и да накараме зрителите да изпият сутрешното си кафе с усмивка.  Телевизията винаги е била предизвикателство за мен. 

2. В последните години се изявяваш като блогър и успешен писател, липсваше ли ти телевизията?


Телевизията е моя мечта от много малка. Бях си дала двегодишна почивка, но не спрях да развивам нови проекти и идеи. Щастлива съм, че създадох  моя успешен видеоблог www.trywithina.com. Книгата „Завинаги“, която написах, за мен е, може би, най-големият успех до момента.


3. Кой те откри всъщност за телевизията?


Отидох на интервю в продуценската къща на Иван и Андрей. Бях стажант известно време и съм щастлива, че започнах от самото начало. В годините научих много. За мен това е най-важното. Истински професионалист си, когато опознаеш професията във всичките й аспекти и етапи.


4. На какво те научи тази професия?


Научи ме на организираност и концентрация. Отне ми обаче личното време...  но, това е нормално за всички, които работим тази професия.

5. Какви са посланията, които отправя твоето предаване към зрителите и как се чувстваш в ТВ Bulgaria ON AIR?


В предаването „Днес“  коментираме, темите, които вълнуват хората. Всеки ден се стараем да сме полезни на зрителите, като показваме решения и съвети на различни здравни проблеми. Много известни личности споделят с мен своите истории в специалните звездни минути на предаването. Винаги сме актуални, отразявайки събития, които вълнуват обществото. Стараем се да усмихнем и информираме зрителите.

 

Цялото интервю вижте тук: