Лятото е в разгара си и новите гуми вече ви чакат

Топ - европейски онлайн магазин за гуми засилва присъствието си на българския пазар

04.08.2015 | 09:59 Редактор: Ирина Георгиева
Лятото е в разгара си и новите гуми вече ви чакат

Най-големият европейски дистрибутор за автомобилни гуми Delticom вече присъства на българския пазар с онлайн порталът http://www.barzgumve.com. Създаден през 90-те в Хановер, Германия, днес Delticom разполага с над 100 онлайн магазина в 41 страни и е на първо място по продажби на гуми в цяла Европа.

Освен огромна селекция от гуми, онлайн магазинът предлага бърза доставка и компетентна професионална услуга с над 30 000 сервизи - партньори за монтаж на продуктите. Към момента сервизите, с които компанията работи в България са над 100. 

Като услуга порталът на Delticom предлага опции за подбор на големина и вид на гумите според необходимостта на клиентите, богата база с информация за качеството и техните специфики, както и съвети за това как да бъде направен най-точният избор за всякакъв тип гуми от такива за тежкотоварни превозни средства, през гуми за планински терени, до такива за автомобили и мотоциклети.

Цените на гумите са обявени ясно, те включват разходите за доставка и допълнителни такси, така че купувачът да няма допълнителни плащания при доставката.

Доставянето на гумите може да бъде на частен адрес или директно в сервиза, в който те ще бъдат монтирани.

Отворена е и спешна линия за въпроси на купувачите, както и за компетентни съвети и препоръки към клиентите. В случай, че сте объркали модела на гумите имате право в срок до 30 дни да върнете покупката. 

"За нас българския пазар е много важна стратегическа стъпка. Чрез портала http://www.barzgumve.com ще предоставим една качествена нова услуга на българския потребител. С голям избор от артикули, конкурентни цени, бърза доставка и качествен сервиз, онлайн магазинът ни в България е със сериозно предимство пред другите в бранша и се надяваме да осигурим едно лесно, бързо и приятно пазаруване с много полезна информация на нашите нови клиенти." – споделят от Delticom.