В пика на летния сезон "България Ер" разкрива допълнителни полети до някои от най-търсените си дестинации

Те ще се изпълнят в различни периоди

12.07.2018 | 14:22 Редактор: Василена Василева
В пика на летния сезон "България Ер" разкрива допълнителни полети до някои от най-търсените си дестинации

В разгара на лятото, когато търсенето към полетите е най-голямо, националният превозвач “България Ер”ще разкрие повече полети до някои от най-предпочитаните сред пътниците вътрешни и международни линии.

Авиокомпанията ще зарадва пасажерите с допълнителни полети от София до Варна, Лондон и Мадрид. Те ще се изпълнят в различни периоди на летните месеци, когато всички места по линиите на националния превозвач вече са разпродадени, a  желаещите да пътуват са много.

Повече полети между София и Варна ще има през уикендите, а специалните нови честоти до Лондон ще бъдат разкрити в края на август. Първият такъв ще се изпълни на 28 август. Пасажерите ще могат да се възползват и от нови полети от София до испанската перла Мадрид в края на август – на  25 август, както и в началото на септември. 

Всички допълнителни честоти се разкриват в отговор на пътническия интерес, като всеки може да следи за тях онлайн на уебсайта на авиокомпанията www.air.bg , където ще се публикува поетапно информация за всеки нов полет. 

Подробности може да получите и от Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00, както и на callFB@air.bg.