"България Ер" стартира зимна кампания с полети на специални цени до Рим, Мадрид, Лондон и Прага

В цената се включват летищни такси, чекиран багаж, кетъринг, избор на място в самолета и чек-ин

17.01.2017 | 14:54 Редактор: Луиза Божинова

За поредна година "България Ер" стартира зимната си кампания с полети на атрактивни цени. 

До 20 януари националният превозвач предлага двупосочни самолетни билети от София до Рим от 86 евро. Пътуването до Лондон и обратно е на цена от 139 евро с билети, закупени до 31 януари. Изключително е предложението и за Мадрид – до 23 януари авиокомпанията предлага двупосочни самолетни билети до испанската столица на крайна цена от 129 евро.
 
В момента тече и кампания на "България Ер" за пътуване до Прага. До 22 януари двупосочните самолетни билети от София до чешката столица се предлагат на цени от 164 евро и ще могат да се използват до 31 март. 

Полетите до изброените четири дестинации са на атрактивни цени и за пасажерите от Варна, като са осигурени удобни трансфери през София.

В цената на всички самолетни билети на "България Ер" се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин.

Подробности за полетите, цените на билетите и резервации можете да намерите на уебсайта на "България Ер" - https://www.air.bg/ и на Facebook страницата на авиокомпанията https://www.facebook.com/bgair/