"България Ер" с призове за най-предпочитана авиокомпания и най-добро обслужване на борда

Националният превозвач грабна награди в две категории в Годишните награди за авиация Sky awards 2016

08.12.2016 | 13:36 Редактор: Василия Пейчева

"България Ер" спечели призове за най-добро обслужване на борда и най-предпочитана авиокомпания сред пътниците в престижните годишни награди за авиация в България – Sky Awards 2016. Отличията бяха връчени на специална церемония в Деня на международната авиация – 7 декември, а победителите бяха избрани на базата на онлайн гласуване.

За специалнатата награда на пътниците за най-предпочитана авиокомпания - "Sky Favourite", националният превозвач се състезаваше с Lufthanza и Wizz Air, a за най-добро обслужване на борда "Sky Service" "България Ер" изпревари Qatar Airways и Turkish Airlines.

"За нас е удоволствие и огромна гордост, че пътниците са ни дали тази оценка. Усилията ни да осигуряваме максимален комфорт на пасажерите се отплащат и обещаваме да продължим да поставяме клиентите на първо място", заяви търговският директор на "България Ер" Мария Стоянова при награждаването.
 
В годишната класация на Sky Awards за 2016 гласуваха пътници и туристически агенции.

Престижният конкурс се провежда за втори пореден път у нас. Миналата година "България Ер" отново грабна две награди - приза на травъл агентите "Sky Favourite" и отличието за компания с най-голям пазарен дял "Sky Market Leader".

Организатор на конкурса е международната асоциация за авиокомпанните APG.