Bulgaria Air открива сезонa за пътувания с промо кампания по всичките си директни международни дестинации

Еднопосочните билети стартират на промоционални цени от 42 евро

22.03.2019 | 13:57 Редактор: Ралица Братанова
Bulgaria Air открива сезонa за пътувания с промо кампания по всичките си директни международни дестинации

По-малко от месец след като Bulgaria Air и Air Italy обявиха официално новото си партньорство, с което стартират съвместни полети между България, вътрешността на Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка, през Милано, сега националният превoзвач е подготвил нова изненада за пасажерите си.

Bulgaria Air открива новия сезон за пътувания с пролетна промоционална кампания на самолетни билети по всичките си директни международни дестинации. Кампанията е с продължителност от 22 март до 5 април включително. 

Еднопосочните билети между  София и Милано ще са на атрактивни цени от 59 евро. Полетите в едната посока до Лондон също са много изгодни, като започват от 70 евро.  Франкфурт, слънчева Атина и Виена са сред останалите дестинации, по които могат да се намерят билети на някои от най-ниските цени.

 Всеки, който няма търпение да усети лятото възможно най-рано, може да резервира полет от 42 евро в едната посока до Атина.  Еднопосочните билети между София и Франкфурт пък започват от 65 евро, а тези до Виена от 69 евро.

Подробности за всички промоционални оферти може да откриете на уебсайта на Bulgaria на www.air.bg. Всички билети от пролетната кампания на ниските цени трябва да се използват за пътувания, които започват до 30 юни 2019 година.

В цената се включват всички такси, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, една дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in на летището. При полетите за Ларнака, Москва и Одеса в цената на билетите се включва и чекиран багаж до 23 кг.