Броени часове до първото издание на бойна гала Senshi

Двубоите ще се предават пряко на сайта на boec.bg

22.02.2019 | 22:30 Редактор: Иван Берберов
Броени часове до първото издание на бойна гала Senshi

Броени часове остават до първото издание на бойната гала Senshi. 11 зрелищни битки ще могат да видят зрителите в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна в събота, 23-ти февруари. Началото на бойния спектакъл е 19:30 часа. В бойната карта са включени топ бойци от България и Балканите. 

Всичките 22 участници преминаха успешно кантара и заявиха пълна готовност за сериозни и интригуващи двубои. 10 от битките ще са по правилата на кикбокс, стил К-1, а първата среща ще е по правилата на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и ще противопостави европейския шампион по киокушин Кристиян Дойчев срещу многократният шампион по бокс Стоян Илчев. Кулминацията на вечерта ще е битката за две титли в професионалния кикбокс – за Европейската титла на WAKO PRO между сърбина Любо Ялови и македонеца Бобан Илиовски, както и за Интерконтиненталната титла на WAKO PRO, за която ще се борят сърбина Никола Тодорович и българина Християн Корунчев. 

Сред топ бойците от България личат имената на Николай Йоргов, Богдан Шумаров, националите по кикбокс Доброслав Радев, Теодор Христов, както и Радослав Костов, Едуард Алексанян, Константин Михайлов, Севдалин Славов, Димитър Пенчев, Огнян Мирчев. В битка срещу румънеца Алин Кимпан ще излезе капитанът на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов 

Билетите за галата SENSHI са на цена 10 лева и могат да се купят от касите на зала "Конгресна". Двубоите ще се предават пряко на сайта boec.bg.