fallback

Какви предизвикателства поставя дистанционното обучение в едно бутиково училище?

Разговор чрез скайп връзка с инж. Диана Иванова

12.05.2020 | 11:17 Автор: Зара Паталева

Какви предизвикателства поставя дистанционното обучение в едно бутиково училище?  По тази  тема разговаряме чрез скайп връзка с инж. Диана Иванова – директор на Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе. Самата тя го нарича бутиково, индивидуално училище.

Благодарение на добрата подготовка от висококвалифицирани педагози възпитаниците имат шанса да разкрият творческия си потенциал и с отговорно отношение към работата и иновативни идеи да направят категоричната си заявка за успешна професионална реализация.

Професионалната гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова" е сред първите училища в страната, които се включиха в инициативата за изработване на защитни средства.

Яна Първанова ученичка от 11 клас в Езиково училище ''Дорис Тенеди'' представя в рубриката си “от А до Яна” темата ''Защита от рискове на работното място и в живота - задължително осигуряване''.  Целта на този проект е да се запознаят учениците от гимназиален етап в средното образование с техните трудови, социални и осигурителни права, по инициатива на КНСБ, СБУ и МОН. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Видео
fallback