Авиошоу E202: Коя е Пам Ан и най-доброто от Авиошоу от началото на годината

06.07.2019 | 21:45 Редактор: Александър Богоявленски

Австралийката Пам Ан /Pam Ann/ e комедийната актриса Керълайн Рийд, която се превъплащава в ролята на стюардеси от различни авиокомпании, за да пресъздава веселата страна на авиацията. С острото си, но веселяшко чувство за хумор тя си спечелва цяла армия от последователи по целия свят, която превръща всяко нейно шоу в култово събитие. 

Името Пам Ан е игра на думи с фалиралата американска авиокомпания Pan Am - един от най-големите и култови превозвачи на своето време. В шоутата си по целия свят, Пам Ан се заиграва с така-наречаната "златна ера" на авиацията между 50-те и 70-те години на 20 век, контрастирайки с реалностите на модерния свят. 

Пам Ан иронизира екипажите на много авиокомпании, но в Авиошоу я срещаме в последното й превъплащение, като усмихнатото лице на италианския превозвач Air Italy по време на първият му полет по линията Милано-Малпенса - Торонто.

Още в епизода: Ще ви покажем някои от най-интересните моменти от предаването от началото на 2019 година, а поводът е, разбира се - превъртането на епизод 200 от Авиошоу.