Порноактриса обвини Тръмп в сексуален тормоз

Кандидатът за президент на САЩ се закани да "премахне" над 2 млн. нелегални емигранти

23.10.2016 | 13:00 Редактор: Тодор Петров
Порноактриса обвини Тръмп в сексуален тормоз

На фона на нова порция обвинения в сексуален тормоз кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп обяви програмата си за първите 100 дни от президентския си мандат, ако спечели изборите на 8 ноември.

Сред основните моменти от плана на милиардера е прекратяването на всички плащания към програми на ООН, свързани с борба срещу измененията на климата и пренасочването на тези средства за подобряването на инфраструктурата на САЩ.

Също така налагане на ограничение служители на Белия дом да стават лобисти, след като напуснат поста си. В Пенсилвания милиардерът каза още, че ще започне процес по премахване на повече от 2 млн. нелегални криминални емигранти, както и отказване на безвизов режим от страна на САЩ спрямо държави, които отказват да приемат обратно свои граждани.

Изказването на Тръмп дойде на фона на поредна жена, която се оплака от сексуален тормоз. Порноактрисата Джесика Дрей разказа случай отпреди 10 години. Тя твърди, че Тръмп й е предложил 10 000 долара, за да отиде на партито му и да прекарат време заедно. Въпреки нейните многократни откази милиардерът бил настоятелен и я тормозел с телефонни обаждания.

Милиардерът, който отрича всички обвинения до момента, заяви че ще внесе жалби за клевета в съда срещу всяка жена, която го обвини в сексуални посегателства.  Той обвини Хилари Клинтън и демократите, че са измислили обвиненията и че плащат на жените.