България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Хайки за шума по морето: Политически ПР или комична ситуация?

Нидал Алгафари и Арман Бабикян с коментар пред Bulgaria ON AIR

14.08.2017 | 09:02 Редактор: Жанета Нейкова
Хайки за шума по морето: Политически ПР или комична ситуация?

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите "Оставка".

"Действията на вицепремиера не са политически пиар. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви ПР експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Гостът на телевизията попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения. 

ПР експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян. 

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите на Bulgaria ON AIR бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.