България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Любомир Розенщайн представя новата си книга "Вътрешният лечител"

Събитията в София, Пловдив и Бургас включват безплатна встъпителна практика за освобождаване от стрес и напрежение, споделя авторът пред Bulgaria ON AIR

06.06.2017 | 11:12 Редактор: Василена Василева
Любомир Розенщайн представя новата си книга

Любомир Розенщайн ще представи новата си книга "Вътрешният лечител" на 6 юни от 19 ч. в литературен клуб "Перото" в София. През следващите дни предстоят посещения в Пловдив и Бургас. 

Събитията включват безплатна кратка встъпителна практика за освобождаване от стрес и напрежение, и активиране на вътрешните лечебни сили. Самият автор живее от години във Виена и пристага специално за представянето.

"Това е третата ми книга от поредицата "Духовност и самоусъвършенстване". "Вътрешният лечител" е книга за изкачването по стръмнината, за пътя към себепознанието, както и за за наученото и изживяното в продължение на десетгодишна всекидневна йога практика", сподели той пред Bulgaria ON AIR.

Любомир Розенщайн разказа още, че книгата търси отговори на въпроса как може да си възвърнем силата и радостта от живота чрез необятната енергия на вселената, как да намерим лек срещу тихото отчаяние, объркващата масова липса на любов, страха, неудовлетворението и безпокойството, които са обхванали съвремието ни", споделя Любомир Розенщайн.