България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Една тренировка на "Златните момичета" по художествена гимнастика

Пред Bulgaria ON AIR Невяна Владинова изрази надеждите си на Европейското първенство отново отборът да бъде за ръка на стълбичката

09.05.2017 | 09:46 Редактор: Жанета Нейкова
Една тренировка на

Репортер на Bulgaria ON AIR посети тренировката на националния ни отбор по художествена гимнастика на стадион "Раковски" в София. Велислава Миланова научи повече за емоциите на "Златните момичета" след триумфа им на Световната купа 2017 преди няколко дни.

Това състезание вече трябва да е спомен за нас, тъй като имаме една седмица да се подготвим за Европейското първенство в Будапеща, каза Бранимира Маркова, мениджър на националния отбор. 

Пред репортера на телевизията тя изрази щастието си от успеха на Невяна Владинова като подчерта, че той е резултат от дългогодишен труд.

"Кралицата на Световната купа" Невяна сподели, че короната й се намира върху трофея от общия многобой и е дала на свои приятели да се снимат с нея, смее се тя. 

"На следващото състезание очакваме да сме силни като отбор и се надяваме отново да сме ръка за ръка на стълбичката", вълнува се Владинова.

"Другата ни мечта е да бъдем на още по-голямо състезание", сподели надеждите си Катрин Тасева пред Bulgaria ON AIR.