Лудогорец - Черно море 1:1

04.10.2015 | 13:47 Редактор: Велислава Миланова
Лудогорец - Черно море 1:1

Лудогорец и Черно море завършиха 1:1, в мач от 8-мия кръг на А група. Първото полувреме бе равностойно и започна дори с лек превес на гостите от Варна. В 18-та минута домакините стигнаха до добра възможност за гол. Удар на Клаудио Кешеру от фаул обаче срещна гредата.

До почивката двата тима си размениха по няколко удара, но до попадения не се стигна. В самото начало на втората част моряците излезнаха напред в резултата. Мехди Бурабия намери с перфектен извеждащ пас Матиа Курьор и националът на Мартиника с прехвърлящ удар преодоля излезлия да го пресрещне Милан Борян.

Шампионите заиграха по – добре и съвсем логично се стигна до изравнително попадение, което бе дело на Кешеру. Натанаел центрира към Кешеру, който от няколко метра вкара в мрежата на съперника за 1:1. В последните минути атаките на домакините станаха още по-чести. При една от тях Кешеру отправи удар с глава от около 5-6 метра след страхотно центриране на Йордан Минев, но с отлична намеса Георги Китанов предотврати сигурен втори гол. Лудогорец остава на върха в класирането с 20 точки, но може да бъде изместен след дербито на кръга между Литекс и Левски.