Петър Манджуков: Лицензът на ЦСКА е спасен

Бизнесменът нападна остро Стойчо Младенов

16.04.2015 | 20:35 Редактор: Ваня Симонска
Петър Манджуков: Лицензът на ЦСКА е спасен

Истината за управлението в ЦСКА през последните две години, ще излезе наяве във вторник. Това обяви един от основните акционери в клуба – Петър Манджуков. Той отправи остра критика към бившия старши треньор на тима Стойчо Младенов, който според него е един от "гробокопачите" на "червените".

"Как може някой да дава от личните си пари? Приемете ме за застаряващ глупак. Отборът аз ли съм го направил? Великият треньор Стойчо Младенов...Човекът, който говореше глупости за нас. А същият този човек, ще ви покажа във вторник, колко е получил господин Стойчо Младенов като главен треньор от момента, в който ние финансираме. И защо не са платени заплатите на чистачките, на хората, които перат екипите, на обикновените хорица, защо не са платени заплатите? А този велик патриот на ЦСКА, само доколкото знам аз, 220 хиляди му дадохте тази година на господин Младенов?", заяви Манджуков пред медиите.

Бизнесменът коментира и бъдещето на ЦСКА като лично той не е обнадежден. Според Манджуков, ако в следващите месеци не се намери сериозен инвеститор, то е по-добре ЦСКА да фалира, за да може да започне на чисто. По неговите думи на този етап лицензът на "червените" е спасен.

"Смятам, че лицензът на ЦСКА е спасен. С Юлиян Инджов платихме 800 хиляди лева, които се изискваха за лиценза. Освен това до края на шампионата ще осигурим издръжката на тима.", разкри още акционерът.

По-рано днес, 16 април, на стадион "Българска армия" се разигра истински екшън, след като Калоян Стоянов - Цимбика нападна шефа на клубната телевизия и приносител на акции на ЦСКА Милко Георгиев.

Подробности около случващото се в ЦСКА, гледайте тази неделя в спортното предаване "Резултат".