Какво да очакваме в седмицата 17-21 юли в Полицейски войни

Реформа в МВР в следващите епизоди

17.07.2017 | 12:00 Редактор: Константина Маркова
Какво да очакваме в седмицата 17-21 юли в Полицейски войни

В премиерните епизоди на хитовия сериал „Полицейски войни“ през тази седмица в Главно управление на МВР в Санкт Петербург се провежда реформа. Но тя не намалява броя на престъпниците. Шилов и неговите следователи продължават безмилостната борба с най-опасните представители на криминалния контингент в града.

Отделът провежда сложна операция по предотвратяването на показно убийство на влиятелен бизнесмен. Трябва да действат много внимателно, защото залогът е голям –  човешки живот...

Шилов решава да арестува убиеца точно преди да стреля, за да не може извършителят да се измъкне от правосъдието. Всички чакат напрегнато момента за действие, когато избухва граната. Операцията е осуетена, а съучастникът на убиеца се опитва да избяга. Той бързо разбира кой е предателят и убива информатора.

Но това не е краят... Шилов държи един от убийците. Реформата в МВР не носи големи промени и в силовите структури. „Гнилите ябълки“ продължават да „командват парада“. И точно техните действия понякога са по-опасни от тези на престъпниците извън стените на полицията. И отново Шилов и неговите следователи трябва да въведат ред сред колегите си.